Gün Birlik Günüdür! Başka Amasyaspor Yok! - Gezelim Görelim Amasya

Haber

Test Footer

Gün Birlik Günüdür! Başka Amasyaspor Yok!

​BAŞKA AMASYASPOR YOK…


Sadece bir kaç puan gerideyiz, illaki toparlanacağız;
‘önümüze geleni yenerken, elerken iyiydi’ 
‘bu takımı kurandan Allah razı olsundu’
‘Aslan hoca! Aslan yönetimdi’ deeee
Şimdi işler bir iki kötü gitti diye, puan kayıpları yaşandı diye, evet güzel oyun sergileyemiyoruz diye SIRTIMIZI mı döneceğiz…?
Herşey yolundayken, ortalık güllük gülistanlıkken, Kupada turlar atlarken gurur duyduğumuz AMASYASPOR’dan simdi utanç mı duyuyoruz?
Yeni Amasyaspor ve futbolcularımız her koşulda destek veren taraftar istiyor, seyirci değil taraftara ihtiyacı var bu takımın. Eleştirmek tabi hakkımız ancak dikkat edelim de göz çıkarmayalım.
Puan kayıpları, hatta kötü oyun olacak, kim bize her maç 5 atarak 10 atarak galibiyet sözü verirse asıl o zaman hayal satmış olur. Geçen yılların şampiyonlarına bir bakın; Kocaelispor, Muğlaspor, T.M Kırıkkale ve diğerleri nağmalup mu şampiyon oldular, hiç mi puan kaybetmediler, hiç mi kötü oynamadılar…?
Kabul edelim, takımın ilk tökezlemesinde yine kılıçları çekiverdik. Destek bir yana köstek oluverdik. Geçen yıllardaki hatalarımıza dönüverdik…
Herkesi aklı salim olmaya davet ederken, bilmeyenler için HODRİMEYDAN, 48 GENÇLİK, DALTONLAR gibi taraftar gruplarını bi gözden geçirmelerini ve takıma verdikleri pozitif enerjiyi hissetmelerini isteriz…