Yeni Amasyaspor'da Son Dakika Transferleri - Gezelim Görelim Amasya

Haber

Test Footer

Yeni Amasyaspor'da Son Dakika Transferleri

POTANSİYELLİ GENÇLER UYUM SAĞLARSA...

Yeni Amasyaspor' umuzda transferi açıklanan üç isim ile ilgili olarak ilk ağızdan edindiğimiz bilgilere göre;


Murat PELİT (1996) :

* Murat, Türkiye'nin en iyi kaleci yetiştiren kulübü olan Bursaspor patentli, Okan KOCUK, Muhammet ŞENGEZER gibi isimleri futbol piyasasına kazandıran hocalardan eğitim almış bir kaleci.

* Modern futbolun gerekliliği olan ayak oyununu mükemmel derecede kullanabiliyor oluşu en büyük artısı.

* 2011 sezonunda girdiği Bursaspor Alt yaş kategorilerinde 2016 sezonuna kadar oynamış, 2016-17 sezonunda ise 3. Lig ekibi Yeşil Bursa'ya transfer olmuştur.


Furkan TAŞCI (1996) :

* Furkan Bursaspor, Eskişehir ve BB Erzurumspor U21 takımlarında oynamıştır.

* 2016-17 sezonunda BB Erzurumspor' dan 3. Lig ekibi Payasspor' a kiralanmış, burada 7 maçta süre alırken ciddi bir sakatlık geçirse de bu sakatlığı tamamen atlatmış ve sezon başı ise yine 3. Lig ekibi Sultanbeyli Belediyespor' a transfer olmuştu. 


Ömer ŞEŞEN (1998) :

* Güçlü yapıya sahip, oyunun yönünü aniden çevirebilen, çevre kontrolü çok iyi olan ve pozisyon alabilme yeteneklerine sahip Ömer de Bursaspor patentli.

* 2011 sezonunda girdiği Bursaspor Alt yaş kategorilerinde 2017 sezonuna kadar oynamış, 2017-18 sezonunda BAL ekipleri Nilüfer Erdemli ve Kestel Belediyespor takımlarında görev almıştır.


****


2014-15 sezonundan bu yana denenmeyen şey kalmadı. Şampiyonlar geldi olmadı! profesyoneller geldi olmadı! herkesçe bilinenler geldi, kimsenin bilmediği geldi olmadı! 

Bir atasözümüzde ne der; DENENMİŞİ DENEMEK AHMAKLIKTIR.

Burada yönetim olarak yapılması gerekenler geçmişte yapılanları "ya tutarsa" diyerek tekrar yapmamak. Yapılan transferler baktığımızda da görüyoruz ki; geçmiş masaya yatırılmış. "Potansiyelli gençleri yakalayıp, uyum sağlayanlarla yola devam etmek" vizyon olmuş. İllaki tecrübeli isimler de gelecek, bu ligi tanıyan bilen isimlerle de anlaşılacak Şakir Bozlar örneğinde olduğu gibi. Şakir için, Marco için veya bize hizmet etmiş, taraftarın gönlüne verdiği mücadele ile taht kurmuş arkadaşlarımızın tekrar takıma kazandırılmasına kimse laf etmeyecektir. Ama biz taraftar olarak artık "bu sene de o sene değilmiş, yine aynı tas aynı hamam" gibi cümleler kurmak istemiyoruz. 


Saygı ile... "analiz"


Haber Facebook @amasyanaliz